LE @ F

F CLub, petek, 9.12.2011

LE @ F

Petek / 9.12.2011 / 23h
DRUMWISE 10Y PRESENTA

LONDON ELEKTRICITY & MC DARRISON (Hospital, UK)

On the wheels and mics:

LONDON ELEKTRICITY (Hospital, UK)
MC DARRISON (UK)
Massimo in KoLTeK (RDYO)
Sunneh in Freeverse (Krunch it!)
Danaja
Lunic

Info:

Tony Colman aka London Elektricity je velika glava z ogromnimi očali, ki sedi za mizo iz znucane šperplate v naši najljubši Bolnici, po domače Hospital.
Tony nebi bil Elektricity – seveda povsem logično je, da nebi bil London, če bi bil iz na primer Berlina, Bratislave ali Brežic, da naštejem samo tiste najljubše na B – če bi bil plešast. Če poguglamo naelektrenost, nam namreč prvi zadetek pove, kako odpraviti naelektrenost las, s čemer pa plešasti nimamo problema. Na začetku Tony tudi sam s tem ni imel problemov, saj je s ‘Pull The Plug’, razelektril ali bolje hotel razelektriti drum and bass. Ker je bil poskus precej neuspešen, mu ni ostalo drugega kot ‘Billion dollar gravy’ – omaka za milijardo – s katero je sicer zastrupil polovico sveta in Live banda, ki je kasneje celo nastopil v Ljubljani, ampak vsak trud šteje. Po uspešnem izpraznjenju želodca in detoksikaciji, se zopet priklopi nazaj. Razumemo ga še vedno ne. Kako lahko naelektriš z baladami. Četudi jim z vso vnemo in zagnanostjo daš oznako ‘Power ballads’. To enostavno ne gre. Tudi sam kmalu spozna zmoto, opusti balade in se vrže v eksperimentalo. S čim bi pravzaprav lahko opravičil svoj nadimek. Prešinejo ga sinkope, toda kako z opuščanjem ustvariti pravo formulo. Veliko jih zasluti, da je ‘Syncopated city’ prava stvar. Veliko jih ima prav, mnogi pa se tudi ne strinjajo. Kaj ostane za konec? Kaj lahko na koncu, po toliko zmede, sploh še rečeš? YIKES!

Darrison velja za enega najbolj odštekanih angleških drum and bass Mcjev. Nepogrešljiv je na vseh velikih otoških rejvih in brez njega skoraj, da ga ni žura, res pa je, da je brez njega več malo več muske. Zadnje čase s svojim žametnim (lol) glasom, pametuje iz cele vrste plat najvplivnejših producentov, celo na zmazkih Netskya in podobnih. Ampak vse to mu tokrat štejemo za dobro. YIKES!

Location:

F Club, Celovška cesta 25 (pod Halo Tivoli), 1000 Ljubljana

Date:

Petek, 9.12.2011, ob 23h

Entrance:

Prvih 50: 10 EUR
Pred 24: 12 EUR
Po 24h: 15 EUR

Links:

http://www.drumwise.com

http://www.f-club.si

http://www.londonelectricity.com

FB:

http://www.facebook.com/event.php?eid=272583149444077

MediaComments

0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

(required)
(required, never shared)

or, reply to this post via trackback.